Μετάφραση σελίδας

11/5/11

Τον τίτλο κατέκτησαν οι Νέοι της 2ης Περιφέρειας-Μέγιστη τιμή για τον ποδοσφαιριστή του Α.Ο Πολυκράτη Νίκο Γιαννούλη !!!


Στον  Τελικό  αγώνα  ποδοσφαίρου  των  ομάδων  Νέων  των  Περιφερειών της  Ελλάδας  ,  που  έγινε  στο  στάδιο  "Καραισκάκη" , η ομάδα Νέων της 2ης Περιφέρειας, επικράτησε με σκορ 2-1 της 10ης Περιφέρειας πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ 3 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Λίγο πριν το τέλος η ομάδα νέων της 2ης περιφέρειας ξεπέρασε το εμπόδιο της 10η περιφέρειας και σήκωσε το Κύπελλο μέσα στο Καραισκάκη. Τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς και τελικά πέτυχαν το στόχο τους. Στο 12’ σουτ του Μυλωνά πάνω από τα δοκάρια. Στο 32’ ο Μυλωνάς έκανε το 1-0. Στο 35’ φάουλ του Κούτρη και 1-1. Στο 75’ σουτ του Ποζατζίδη στα χέρια του τερματοφύλακα. Στο 81’ απόκρουση του Περπερίδη σε σουτ του Γενιμαχλελή. Στο 82’ αποβλήθηκε ο Διακοβασιλείου. Στο 86’ ο Μουτεσίδης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1. 
  Μέγιστη  τιμή   για   τον  πυθαγορειώτη  ποδοσφαιστή    Γιαννούλη   Νικόλαο   του   Α.Ο   Πολυκράτη   που   συμμετείχε   στην  επίλεκτη   18άδα   του  τελικού με   την   10η   Περιφέρεια ! Προέρχεται   από  τις  ακαδημίες   του  συλλόγου   - επί  εποχής  κ .   Χρήστου   Μαλλέ   και  συνεχώς  αγωνίζεται   στην  ομάδα   του  Πυθαγορείου . Συγχαρητήρια   σε  όλους  τους  προπονητές ( Χρήστος  Μαλλές , Μανώλης  Τζερέτας , Κώστας  Βούρος )  που  βοήθησαν   τον  ποδοσφαιριστή  να    ποδοσφαιριστή   όλα  αυτά  τα  χρόνια  ,   να  φτάσει   στο  επίπεδο  να  αγωνίζεται   στην  μικτή  ομάδα  της  10ης   Περιφέρειας .

Οι συνθέσεις:
2η περιφέρεια (Μαζουλουξής): Περπερίδης, Καρατζιάς, Ποζατζίδης, Κανίδης (20’ λτρ. Λιάρος), Γκόλτσης, Τσιμτσιρίδης (41’ Τοπουζλίδης), Μυλωνάς, Γκελτρενίδης, Μολυβάς, Τσιμίκας (65’ Κρεμέζης), Μουτεσίδης.
10η περιφέρεια: (Θεοδώρου), Π. Χατζηκλειδαράς, Χατζηβασίλης, Χατζηπαναγιώτης, Διακοβασιλείου, Ζουγανέλης, Κούκα, Καμπούρης (57΄ Χατζηνικολάου), Παπουτσογιαννοπουλος (72΄ Καθάρας), Γενιμαχλελής, Βούρος (89΄ Σ. Χατζηκλειδαράς), Κούτρης.
Και οι δύο Τελικοί ήταν συγκλονιστικοί και οι ποδοσφαιριστές έδειξαν το καλύτερό τους εαυτό, κερδίζοντας το χειροκρότημα των παραβρισκόμενων.
Δηλώσεις Φ. Μαζουλουκτσή
Ο ενωσιακός τεχνικός, Φώτης Μαζουλουκτσής, δήλωσε λίγο μετά το τέλος του αγώνα: "Αφιερώνουμε τη νίκη στις μητέρες των παιδιών. Το ταξίδι τελείωσε όμορφα. Αν και δεν πλησιάσαμε τα στάνταρ προηγούμενων αγώνων, τα καταφέραμε. Ηταν καταπληκτικοί οι παίκτες μας. Τους αξίζουν πολλά και μακάρι να τους καμαρώσουμε σε ομάδες μεγάλων κατηγοριών. Υπήρξε άριστη συνεργασία όλων των προπονητών της 2ης Περιφέρειας, ενώ ήταν τεράστια η βοήθεια της ΕΠΣΜ και του δ.σ. της, καθώς και των υπόλοιπων Ενώσεων και των γονέων των παιδιών".
Μικρά- μικρά από το Καραϊσκάκη
  • Τους Τελικούς παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος έκανε και τις απονομές, ο πρόεδρος της επιτροπής υποδομών Νίκος Προύντζος, αρκετά μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ όπως και πολλοί προπονητές.
     
  • Οι παίκτες των Νέων της 2ης περιφέρειας, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, άφησαν από ένα γαρύφαλλο για τους νεκρούς της Θύρας 7. 
  • Στο τέλος , το κύπελλο το σήκωσαν και οι πέντε αρχηγοί των Ενώσεων.
  • Τη νίκη αφιέρωσαν οι ποδοσφαιριστές στον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη που την παραμονή του αγώνα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο και παρά το γεγονός ότι δεν εφημέρευε για την συγκεκριμένη πάθηση που τον ταλαιπώρησε, υποβλήθηκε τελικά σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας.