Μετάφραση σελίδας

4/4/16

Το Βόλλευ στη Σάμο-Ενημέρωση

                Βρισκόμαστε προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου των πρωταθλημάτων βόλλευ της ΤΕ  Σάμου - έχοντας ήδη ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα Ανδρών,Νεανίδων και Κορασίδων . Προς το τέλος βρίσκεται το πρωτάθλημα γυναικών και σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωτάθλημα  Παγκορασίδων.Αναλυτικότερα:
ΑΝΔΡΩΝ 
Σε  δύο ενδιαφέροντες τελικούς ο ΑΣ Κέρκης Μαραθοκάμπου επικράτησε της αξιόμαχης ΑΣΣ Αναγέννησης Σάμου με 3-1 σετ και στα δύο παιχνίδια , κατακτώντας τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία του.Η ομάδα του ΑΣ Κέρκης θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου στην Α2 που θα γίνουν στη Χίο.
ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Μέσα από καλούς τελικούς η ΑΣΣ Αναγέννηση κέρδισε δύο φορές τον ΑΟ Πολυκράτη με 3-2 σετ και κατέκτησε τον τίτλο. Στη συνέχεια με δύο μεγάλες νίκες ( Νηρέα Χίου 3-1 σετ & Πανναξιακό 3-1 σετ ) αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Αιγαίου (Ζ' Περιφέρεια) . Στη συνέχεια αγωνίσθηκε στην ημιτελική φάση του Παννεληνίου Πρωταθλήματος με αντιπάλους τον Κύδωνα Χανίων (3-1 σετ) , τον ΑΟ Μαρκοπούλου (1-3 σετ) , τον ΑΟ Αιγάλεω (0-3 σετ) και τον Απόλλωνα Πατρών (0-3 σετ).Κατάφερε έτσι και κατέκτησε την 8η θέση στην Ελλάδα , μοναδικό κατόρθωμα για ομάδα του Νομού.
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Μετά από τρείς αγώνες ο ΑΟ Πολυκράτης καταβάλλοντας την ΑΣΣ Αναγέννηση με 2-1 νίκες ( 3-1 σετ , 0-3 σετ , 3-0 σετ ) κατέκτησε το πρωτάθλημα  και θα αγωνιστεί στα μπαράζ της Ζ' Περιφέρειας.
ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Έχουν ήδη ξεκινήσει οι τελικοί στο ζευγάρι ΑΟ Πολυκράτης - ΠΕΨΑΣ Ρίβα ( με πλεονέκτημα στον ΑΟ Πολυκράτη ) , όπου στον 1ο αγώνα η ομάδα της ΠΕΨΑΣ Ρίβα παίζοντας εντυπωσιακό βόλλευ κέρδισε άνετα με 3-1 σετ στην έδρα του ΑΟ Πολυκράτη . Ο πρωταθλητής  αναδεικνύεται στις  δύο νίκες.
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Ξεκίνησε και το πρωτάθλημα στις Παγκορασίδες στο οποίο συμμετέχουν οι ακόλουθες ομάδες :
ΑΣΣ Αναγέννηση , ΠΕΨΑΣ Ρίβα , ΑΣ Ερμής , ΑΠΣ Ιωνικός , ΑΣ Κέρκης και ΑΟ Πολυκράτης.
Στα μέχρι τώρα παιχνίδια σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα :
ΑΟ Πολυκράτης - ΑΣΣ Αναγέννηση 0-3 
ΠΕΨΑΣ Ρίβα - ΑΣ Ερμής 3-2
ΑΣ Κέρκης - ΑΠΣ Ιωνικός 0-3
ΑΣ Κέρκης - ΑΣΣ Αναγέννηση 0-3 
Αναμένεται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα , αν και σε ορισμένες περιπτώσεις διακρίνουμε μεγάλες διαφορές ( 1-25 στο  2ο σετ  του ΑΟ Πολυκράτης - ΑΣΣ Αναγέννηση  ).
Αναμένεται στην πορεία του πρωταθλήματος να δούμε ωραία και ανταγωνιστικά παιχνίδια , αντάξια της ιστορίας των ομάδων που συμμετέχουν , αν λάβουμε υπόψιν ότι οι αθλήτριες που συμμετέχουν είναι έμπειρες και έχουν πολλά παιχνίδια τόσο με τις Γυναίκες , Νεάνιδες και Κορασίδες.